Realistisch

Sommige klanten werken met een vrij klein budget voor een animatie. Dus zijn er weinig uren beschikbaar voor de productie van de animatie.

Ik zie het als een uitdaging om binnen de beperkte tijd, door slim gebruik van assets en vormgeving, een goede animatie te maken.

Creatief

Ik bedenk graag orginele ideeën, oplossingen en methoden.

Met mijn animaties wil ik graag de veelzijdigheid en veelkleurigheid van de klant laten zien, met een open en modern karakter.

Zelfs de meest saaie en abstracte content probeer ik zo fris en vrolijk mogelijk uit te dragen.

Samenwerken

Ik probeer het idee van de klant te vertalen naar de juiste stijl, realiseerbaar binnen tijd en budget. Samen met de klant ga ik op zoek naar de beste oplossing.

Hierbij laat ik een waaier van mogelijkheden zien om uit te komen op de stijl die het beeld van de klant en zijn content het beste weergeeft.

Praktisch

Soms heeft de klant al een eigen stijl ontwikkeld, maar dat is voor mij geen probleem.

Ik ben een kameleon en kan andermans stijl helemaal eigen maken: hierbij neem ik de karakteristieke stijl en manier van animeren over zodat de producten één geheel blijven.

Veelzijdig

Mijn specialiteit is animatie en tekeningen.

Daarnaast maak ik ook foto's en films; greenscreen technieken en rotoscopie behoren tot mijn arsenaal.

Ook heb ik ervaring met het ontwikkelen van print producten zoals kaarten, posters en infographics

Vakbekwaam

Adobe CC heeft geen geheimen meer voor mij.

Daarnaast heb ik veel ervaring met en kennis van andere software programma's zoals VideoScribe, Articulate Storyline en Sketch-up voor 3D modelling.